Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - ezeket a bikiniket lehet külön megvásárolni

|

Természetesen a Dead or Alive Xtreme 3 sem kerülheti el a DLC-áradatot. Ha valakinek erre van igénye, akkor újabb falatnyi bikiniket vásárolhat a játék hősnői számára.

Hirdetés

Weekly Famitsu legújabb számában bemutatták az első DLC-ként megvehető Dead or Alive Xtreme 3 fürdőruhákat. A bikinik csak limitált ideig lesznek elérhetőek, úgyhogy a Dead or Alive Xtreme-fanatikusok (ha léteznek ilyenek) valószínűleg már nagyon izgatottak lehetnek.

A korábbi nyilatkozatok szerint a Dead or Alive Xtreme 3 nem jelenik meg nyugaton, a készítők pedig most sem arról számoltak be, hogy esetleg Ázsián kívül is elérhetővé válna a játék. Kérdéses persze, hogy egyáltalán mekkora igény lenne a Dead or Alive verekedős játékok spin-offjául szolgáló sorozatra. Mindenesetre a játékhoz most új, fizetős tartalmak is érkezni fognak, egyedi fürdőrucik képében. Ezek a DLC bikinik két adagban válnak majd elérhetővé április 14. és 25., illetve április 28. és május 11. között. Minden fürdőruha kilenc különböző színvariációt kap. Bár első látásra ezek hétköznapi fürdőruhának tűnnek, a Kokoro által viselt darab igazából a Shibari, vagyis a japán kötözéses művészeti ág alapján lett megtervezve. Most már ezt is tudjuk. Nézzétek meg a képeket:

Ti bánjátok, hogy nálunk nem jelenik meg a Dead or Alive Xtreme 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)