Hirdetés

Napi büntetés: elpusztítható fürdőruhák a Dead or Alive Xtreme 3-ban

|

A fejlesztők, akik egykor új szintre emelték a keblek fizikáját, most szétverhető fürdőruhákkal egészítik ki a Dead or Alive Xtreme 3-at. Nem, ez nem egy paródia, hanem komoly.

Hirdetés

Én őszintén azt hittem, hogy a VR-móddal elértük a csúcsát/legmélyebb pontjázt (ízlés szerint aláhúzandó) annak, amit a Dead or Alive Xtreme 3 ajánlani tud a játékostársadalomnak, de a Team Ninja és a Koei Tecmo ismét rám tudott cáfolni. A Keijo!!!!!!!! DLC-ben ugyanis szó szerint lerobban a fürdőruha a csajokról.

A DLC egyébként egy crossover a Keijo című mangával, aminek jövő héten mutatják be az anime-feldolgozását és olyan őrült alaphelyzettel rendelkezik, amit muszáj megosztanom veletek. A Dead or Alive Xtreme 3-ba tökéletesen illeszkedő sztori szerint ugyanis Japánban elképesztő sikere lesz egy olyan sportnak, amiben bikinis lányok egy lebegő platformról lökdösik le egymást, de kizárólag a melleiket és a feneküket használhatják támadásra. Egy, az olimpiára készülő tornászlány pedig ehhez a sporthoz csatlakozik inkább az ötkarikás játékokon való részvétel helyett, hogy családját így emelje ki a szegénységből.

Értelemszerűen a DLC-ben (ami eddig csak a japán kiadáshoz jelent meg) a Keijo szereplői kerülnek be a Dead or Alive Xtreme 3-ba, de amint a fenti traileren is láthatjátok, az igazi újdonságot a lányokról lerobbanó fürdőruhák jelentik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)