Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - fizetni kell a legújabb felrobbanó ruhákért

|

Új ruhák érkeztek a Dead or Alive Xtreme 3-hoz, ami csak azért problémás, mert ez a szett bizony most nincs ingyen.

Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 rajongóit most aztán elkényezteti a Koei Tecmo. Legutóbb kiadták a VR Paradise módot, most pedig új ruhákat biztosítanak azoknak, akik szeretnek virtuális lányokról falatnyi fürdőrucikat lerobbantani.

Ugyan ezek a cuccok is szakadnak, ez talán kevés vigasz azoknak, akik abban reménykedtek, hogy játékbeli pontokért feloldják majd őket. A helyzet az, hogy ezekért a szerelésekért bizony fizetni kell, és nem is keveset.

A DLC ára minden ruhával együtt nagyjából 25 dollár (körülbelül 7250 forint), a cuccok darabáron pedig 4 dollárba kerülnek (ez nagyjából 1160 forint). A lenti galériában végigböngészhetitek a teljes készletet.

A Senran Kagura: Estival Versus x Dead or Alive Xtreme 3 DLC csak PlayStation 4-re érhető el, lévén a PS Vita verzió nem támogatja a szakadó ruhákat. A játék ezidáig csak Japánban, illetve az ázsiai régióban jelent meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)