Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - kaszinó és rúdtánc is lesz

|

Az új screenshotokkal együtt néhány érdekes feature-ről is hallhattunk a Koei Tecmótól, amelyek alapján kiderült, hogy a Dead or Alive Xtreme 3-ba egész kreatív módokat találtak ki a fejlesztők.

Hirdetés

Március vége felé érkezik a neten egy kisebb botrányt is keltő Dead or Alive Xtreme 3, így a játékot kiadó Koei Tecmo mesélt is néhány feature-ről, amiket egyből meg is mutattak pár új screenshoton. Így például megtudtuk, hogy az "event paradise" módban az egy-egy karakterhez kapcsolódó emlékeket élhetjük át újra egy helyen.

Lesz egy "owner shop" funkció is, ahol különböző ruhákat vehetünk az egyes szereplőkre, de lesz egy teljesen felszerelt kaszinó is, ahol kidolgozott minijátékokban, részletes szabályok szerint játszhatunk blackjacket, de rulettezhetünk és pókerezhetünk is. Ez utóbbiban a Dead or Alive Xtreme 3 minden lányának saját személyisége is lesz, amiből idővel rájöhetünk, valóban jó lapjuk van-e. Ha itt elég jól teljesítünk, megvásárolhatunk egy titkos jegyet, amivel egy rúdtánc-előadásra is beülhetünk.

Végül kiderült néhány apróság a korábban leleplezett Gravure módról: azt is beállíthatjuk, melyik ruhájukban, milyen hajviselettel szerepeljenek a lányok a fotókon, ahogy azt is kiválaszthatjuk (ezt kétszer el kellett olvasnom, mert alig hittem a szememnek), mennyire legyenek éppen vizesek, vagy mennyire legyen napbarnított a bőrük.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)