Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - PlayStation VR támogatást kap

|

Harmadik epizódjához érkezik a Dead or Alive széria röplabás spin-offja, amelyet a jelek szerint a Sony VR-szemüvegével is élvezhetünk.

Hirdetés

Jövő tavasszal jelenik meg Japánban a Dead or Alive széria karaktereit szerepeltető röplabdás spin-off - jelentették be ma a jelenleg is zajló Tokyo Game Show-n.

A fejlesztők nemcsak a megjelenés időpontját hozták nyilvánosságra, hanem a szereplőgárdát is. Ezúttal Marie Rose, Honoka, Kasumi, Ayane, Kokoro, Nyotengu, Hitomi, Mojimi és Helena bőrébe bújhatunk, ráadásul nemcsak PS4-en, hiszen a játék PS Vitára is megjelenik, méghozzá Dead or Alive Xtreme 3 Venus címmel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen funkciókat kapunk majd a PlayStation VR-nak köszönhetően, sőt, jelen állás szerint a játék kizárólag Ázsiában jelenik majd meg, ami kifejezetten szomorú hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)