Hirdetés

Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation - nem lesz olcsó Luna születésnapja

|

Mi más is lehetne a titkos fegyver, mint az édesség?

Hirdetés

A Dead or Alive sorozat mindig is nagy hangsúlyt fektetett a hatalmas keblű hölgyekre, az Xtreme spin-off szériára pedig ez hatványozottan igaz, hiszen a Dead or Alive Xtreme 3-ban például olyan bikinik is helyet kaptak, amelyek csak jó indulattal nevezhetőek ruhának. 

Hirdetés

A franchise legutóbb megjelent darabja egy böngészőből ingyenesen játszható cím, a Dead or Alive Extreme: Venus Vacation, amelyben hihetetlenül egyszerű a dolgunk: legeltetnünk kell a szemünket a csinosabbnál-csinosabb pixellányokon, szóba elegyedni velük és megpróbálni minél több textilt lebeszélni róluk. Januárban bemutatkozott egy új hölgy, Luna is a játékban, aki egészen véletlenül október 15-én ünnepli a születésnapját, így ha nem sajnálunk kicsit belenyúlni a pénztárcánkba, közelebb kerülhetünk a szívéhez azzal, hogy megkínáljuk némi desszerttel, cserébe pedig új öltözékekben gyönyörködhetünk benne. 

A széria következő része egyébként a 2019 februárjában megjelenő Dead or Alive 6 lesz, addig bőven van időnk elkényeztetni Lunát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)