Hirdetés

Dead Rising 2 - a 2018/12-es GameStar teljes játéka

|

Nincs is jobb karácsonykor, mint térdig gázolni az agyvelőben.

Hirdetés

Gyertyafény, fenyőillat, mákos bejgli, zombiapokalipszis. Szerintünk ezek kellenek a tökéletes karácsonyhoz.

Hirdetés

5 év telt el a Dead Rising története óta, amelyben egy genetikalilag mutálódott darázs csípése robbantotta ki az apokalipszist (na jó, a kormány bénázása is kellett hozzá). Azóta Amerika igencsak hozzászokott a zombikhoz, már valóságshow-kat is tartanak, ahol a versenyzőknek minél több élőhalottat kell lemészárolniuk. Egy ilyenben veszünk részt mi is, de egyszer csak elszabadul a pokol, és naná, hogy ránk akarják kenni az újabb járvány kirobbantását. 72 óránk van, hogy bizonyítsuk ártatlanságunkat, és a legtöbb túlélőt megmentsük. 

Gyakorlatilag egyik feladat sem kötelező a játékban, és ha egy fontosabb küldetést elmulasztunk, az hatással van a végkifejletre.  A játék sokszínűségét nemcsak a környezet, a helyszínek, vagy a különféle karakterek adják, hanem az ölési módszerek zavarba ejtő változatossága is. Olyan fegyvereket készíthetünk, mint a seprűből és machetéből összeálló alabárd, vagy az elemlámpából és ékszerekből fabrikálató lézerkard.

Bár a játékmenet nagyon brutális, a gépigény közel sem az. Mindössze egy legalább Windows XP-t futtató, Intel Core 2 Duo (2,4GHz) processzorral felszerelt, 2GB RAM-ot tartalmazó, legalább GeForce 8800GTS videokártyát megdolgoztató PC-re lesz szükségetek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/12-es számát 2018. december 14. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)