Hirdetés

Dead Rising 2: Case West - decemberben érkezik

|

A Dead Rising 2 már kapható a boltokban, de a Capcom szeretné, ha nem merülne feledésbe.

Hirdetés

 

A Dead Rising 2 sztorija utáni történéseket taglaló Dead Rising 2: Case West még idén felkerül az Xbox Live rendszerére, és nem nehéz kitalálni, hogy decemberben jelenik meg, hiszen ez az egyetlen hátramaradt hónap az évből.

A Dead Rising 2: Case West-et szeptemberben jelentette be a Capcom a Tokyo Game Show keretében, és míg a Case Zero a játék előzményeibe engedett betekintést, addig a Case West-ből azt tudhatjuk meg, hogyan találkozott az első rész főhőse, Frank West és a második részben megismert Chuck Greene, illetve hogyan alkotnak egy csapatot, hogy együtt vegyenek részt a Phenotrans utáni kutatásban és bizonyítékot találjanak arra, hogy a cég érdekelt a zombik kiszabadításának ügyében. Ebből könnyedén kikövetkeztethető, hogy az Xbox Live Arcade-ról letölthető játék co-op móddal is rendelkezni fog.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)