Hirdetés

Dead Rising 2 - DLC hegyek PC-re is

|

PC-re is érkeznek a Dead Rising 2 DLC csomagjai

Hirdetés

Összesen négy Dead Rising 2 DLC érkezéséről számoltunk be nemrég, melyeket hírünk forrása eredetileg csak a konzolosoknak ígért. Azóta kiderült, hogy a PC-sek sem maradnak agyament felszerelések és öltözékek nélkül.


A négy Dead Rising 2 DLC-ben lehetünk sorozatgyilkos pszichopata, halálosztó katona, vérbeli sportember és puha talpakon osonó nindzsa Nos, az új Capcom közleményből és The_Reaper_CooL kolléga tegnapi hozzászólásaiból megtudtuk, hogy bizony PC-re is vannak, illetve lesznek ezek az extrák. Ha a megfelelő kiadást rendeltük elő mondjuk GameStopról, akkor már rendelkezhetünk ezek egyikével. De ha csak utólag jött meg a kedvünk az egészhez, úgy külön-külön is megvehetjük ezeket, most már PC-n is, hivatalosan. Pontos PC-s dátumot nem kaptunk, valószínűsítjük, hogy az előző hírben olvasottak számítanak itt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)