Hirdetés

Dead Rising 2: Off the Record előrendelési akció!

|

Aki szeretné előrendelni a Dead Rising 2: Off the Recordot, most gondolkodjon el komolyan a témán!

Hirdetés

 

A Dead Rising 2 folytatása a DEAD RISING 2 OFF THE RECORDS idén ősszel, várhatóan Október 14-én érkezik meg hazánkba! Az előrendelők jutalma pedig a „Cosplay Armor Skill Pack” lesz a játék mellé.

 

Az Off the Recordsban visszatér az első rész főszereplője, a fotóriporterből zombivadásszá avanzsált  Frank West. Most ő látogat Fortune City-be, hogy befejezze, újrakezdje vagy akár a kooperatív mód segítségével segítse Chuck Greent a második rész kislányáért aggódó zombi-hentelő főhősét . A már ismert helyszínek mellett újak is kerülnek a játékba, valamint még több összekombinálható fegyver, új ruhák, és természetesen még több zombi. Emellett a többjátékos mód is kiemelt hangsúlyt kap mivel színre léphet együtt az előző 2 rész emblematikus figurája Frank West és Chuck Greene, hogy közös erővel tisztítsák meg az utcákat az élőholtaktól.

 

Az előrendelói akció egyelőre csak konzolokra érvényes. Az előrendelőknek járó Cosplay Armor Skill Pack segítségével a főhőst vicces karton fegyverzettel és kiegészítőkkel öltöztethetjük fel - hiszen neki már ennyi is elég a zombi-vadászathoz! A DLC tartalma: karton sisak, arcfestés, karton fegyverek és karton bakancs. Egy kis kedvcsináló a ehhez a DLC-hez:

 


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)