Hirdetés

Dead Rising 2: Off the Record - Frank West vakáción

|

A Sandbox módot bemutató videóban láthatjuk, hogy szórakozik egy igazi zombiírtó.

Hirdetés

Frank West számára kikapcsolódást jelent, ha szabadon, minden kötöttség és időkorlát nélkül darabolhatja az élőhalottakat válogatott eszközökkel.

Nem csoda, hogy a Dead Rising 2: Off the Record Sandbox Mode névre hallgató játékmódjában is nagyon jól érzi magát, ugyanis itt nincs semmi kötelező feladat, szabadon bejárhatja a kaszinókat, éttermeket, plázákat és a legújabb Uranus Zone területet. Kihívások formájában némi plusz pénzhez juthatunk, melyeket a különböző boltokban és automatáknál válthatunk be Fortune City-szerte. A kihívások között találhatunk járművekre épülőket, zombimészárolósokat, de még gyűjtögetőseket is. Az Off the Record október 11-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)