Hirdetés

Dead Rising 2: Off the Record - launch trailer

|

Egy hétre vagyunk a legújabb Dead Rising megjelenésétől, így megérkezett az utolsó trailer.

Hirdetés

A kevésbé kedvelt Chuck Greene után Frank West tér vissza, hogy a létező összes eszközt bevetve megritkítsa a Fortune Cityben tébláboló zombihorda népességét.

Aki játszott már valaha a Dead Rising széria valamelyik részével az tudhatja, hogy amellett, hogy természetesen többezer zombit szakíthatunk félbe, darálhatjuk le fűnyíróval, vagy hajthatunk át rajtuk crossmotorral, komoly hangsúly van a történeten is. A Dead Rising 2: Off the Record egy alternatív történetet mesél el, melyben az első Dead Rising főszereplőjének, a fotós Frank Westnek a Terror is Reality Show keretében be kellett ugrania a második rész történéseinek helyt adó, mostanra az Uranus Zone nevű gyerek-élményparkkal kibővült Fortune Citybe is, ahol az újragondolt sztori szerint Chuck soha nem járt. Miután megnyeri a zombik elleni birkózást kihallgat egy beszélgetést, azonban észreveszik őt, és üldözni kezdik, a zombik pedig elszabadulnak.

Annak ellenére, hogy Chuck Greene nem szerepel a játékban, a co-op módban az ő alakját veszi fel a második játékos. Sok izgalmat tartogat tehát a Dead Rising 2: Off the Record, az Xbox 360-as, PlayStation 3-as és PC-s játékosok október 14-től maguk is belekóstolhatnak ebbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)