Hirdetés

Dead Rising 2 - Sok-sok DLC

|

Négy Dead Rising 2 csomag is készülődik a színfalak mögött

Hirdetés

A Capcom leleplezett párat, pontosan négyet a Dead Rising 2 jövőbeli DLC-iből.

A Psychopath theme csomagban Chuck egy őrült hentessé válik a játékban, és olyan horrorfilmekből ismert klasszikus fegyvereket kap, mint a balta, láncfűrész, machete, stb. Megjelenése október 12.

A Soldier of Fortune csomagban Chuck egy igazi terepszínű Rambóvá válik, aki nem képes letenni kedvenc lőfegyvereit. Megjelenés október 19.

A Sports Fan csomag október 26-án jelenik meg, és sokkal halálosabbá teszi a sporthoz köthető fegyvereket Chuck kezében, illetve megengedi hősünknek a mértéktelen ivászatot, aki így nem kezd el rókázni egy ilyen után.

A végére a Ninja theme pack maradt, amiben hősünk nindzsafelszerelést kap, ami a ruhán kívül halálosabb kardokat és dobófegyvereket jelent. Megjelenés november másodikán.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)