Hirdetés

Dead Rising 3 - a játék karakterei is felhívhatnak

|

Ha a Dead Rising 3 közben megcsörren a zsebünkben a telefon, ne dobjuk el a kontrollert hisz lehet, hogy pont a képernyő túloldaláról hívnak.

Hirdetés

Az Xbox exklúzív Dead Rising 3 amellett, hogy nagyon vicces, több ponton is igyekszik kitűnni a tömegből nem csak az abszurd humorával, hanem az ötletes megvalósítással és az érdekes ko-operatív móddal is. Most az is kiderült, hogy a játék nem csak a kontrolleren keresztül fog majd kapcsolatot teremteni velünk, hanem okos eszközeinken is zargat majd.

Ugyanis ha a SmartGlass alkalmazással együtt használjuk a játékot, akkor bizony valaki a játékból fel fog minket hívni. Persze, ahogy Brent Arnst dizájner is elmondta a GamaSutra blogján, ez nem ennyire egyszerű:

"Természetesen nem lenne igazi telefon, ha a játékosoknak nem lenne meg a telefonálás élménye. Így aztán szükségünk volt egy élő karakterre aki felhívja majd a játékost, hogy aztán tippeket, új küldetéseket vagy érdekes jutalmakat kínáljon fel. A karakter, aki felhív saját háttértörténettel rendelkezik, és teljes mértékben beleviszi a saját motivációit és érdekeit a játékba. Ezt a karaktert olyan küldetéseken keresztül ismerheted meg, amelyek csak okos eszközökkel elérhetőek."

Ebből a megszorításból kiindulva feltételezhetjük, hogy ezeknek a küldetéseknek végül nem lesz akkora súlya a játékban, de ettől független érdekes kis ötlet ez a fejlesztők részéről. A Dead Rising 3 november 22-én jelenik meg exkluzívan az Xbox One-ra a konzollal egyszerre.

Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok az extra telefonos élményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)