Hirdetés

Dead Rising 3 - brutális új gameplay videó

|

Egy kép perces videóba ennél több akciót nem is lehetett volna belegyömöszölni. Szép munka, Capcom.

Hirdetés

A Dead Rising 3 trailer tanúsága szerint ez nem az a játék lesz, ahol különböző okos taktikák kitalálásával és alkalmazásával kell majd fárasztanunk az agyunkat. Nyugodtan kapcsoljuk csak ki.

A Dead Rising 3 gameplay videóban a Capcom azt mutatja be, hogy milyen különböző eszközök állnak majd rendelkezésünkre, hogy túléljük az apokalipszist. A már-már saints rowi magasságokban szárnyaló beteg kalandban a legkülönfélébb fegyverek és járművek segítenek majd nekünk ebben és úgy néz ki, hogy azok a játékosok gyerekkori álma is teljesül, akik mindig is szerettek volna cápajelmezben fénykarddal zombit ölni.

A Dead Rising 3 megjelenése a Xbox One kiadásával egy időben várható, ami a pletykák szerint valamikor novemberben esedékes. De persze a Microsoft még nem érezte úgy, hogy ez a jelentéktelen információt nyilvánosságra kéne hoznia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)