Hirdetés

Dead Rising 3 - egy demó, ami kétszer jó

|

Megjelent a Dead Rising 3 próbaváltozata, és persze már úton van az első DLC is a sokból.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor egy-egy demó akár több órányi tartalommal is szolgált, s ezáltal valóban alkalmas volt arra, hogy a játékos vásárlás előtt eldöntse, tényleg akarja e az adott játékot? Be szép is volt... Bezzeg, amikor olyan jelenséggel találkozik az ember, mint egy Dead Rising 3 demó, máris ősz szakállú nagyapónak érzi magát, aki szomorúan kesereg azon, hogy bezzeg az ő idejében - még az özönvíz előtt - minden sokkal jobb volt.

Könnyű ám lépre menni, és belepottyanni a nosztalgia alattomos csapdájába, de ami a próbaverziók mindenkori állapotát illeti, kivételesen nem beszélhetünk arról, hogy az idő megszépítené az emlékeket. Különösképp, ha azzal szembesülünk, hogy egy demó mindössze 20 perc játékidőt engedélyez, és azt is csupán két alkalommal felhasználónként (ami az Xbox One esetében Gamertaget jelent). Helyes döntés? Aligha. Ismét okkal zúdul fel az internet népe? Naná! Pedig ha többször is belekóstolhatnánk az egyébként viszonylag elfogadhatóan sikerült nyitócímbe, talán többünknek is megfordulna a fejében, hogy nem volt elég egy falat a zombi zabából, az egész vályút akarjuk.

És ha történetesen ott tartunk, hogy megvan az alapjáték, akkor már lehet, hogy a 10 dollárért vesztegetett első DLC-re is szemet vetünk, vagy épp a teljes csomagra (4 DLC 30 zöldhasúért).

 

Az Untold Stories of Los Perdidos első felvonása, vagyis az Operation Broken Eagle egy különleges osztag vezetőjének szerepét osztja a játékosra. Adam Kane bőrébe bújva nem más lesz a feladatunk, mint az Egyesült Államok eltűnt elnökének a felkutatása. A DLC valamikor december vége felé várható, és a küldetésen túl öt fegyvert, egy kombó fegyvert, egy járgányt, egy öltözéket, achievementeket, és végül, de nem utolsósorban az alapjátékba átvihető tapasztalati pontok sokaságát foglal magában. A Fallen Angel, Chaos Rising, és The Last Agent című epizódok érkezésére 2014-ben számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)