Hirdetés

Dead Rising 3 - káromkodás, erőszak és sok-sok zombi

|

Megérkezett minden idők legjobb Dead Rising 3 trailere. Legalábbis ezt a címet kapta a játék legújabb videója.

Hirdetés

Sok újat ugyan nem mond, de mindenképp érdemes megtekinteni az Xbox One-exkluzívként hírdetett Dead Rising 3 friss, hangulatos videóját.

Az E3-on még azt hittük, a Capcom eldobva a Dead Rising játékok egyik alapelemét, kispórolja a humort a harmadik részből. Aztán láttunk pankrációt és fénykardozást, és mindjárt meggondoltuk magunkat. Az új trailer olyan, mintha egy animációs film egy részlete volna, profi munka. Nem spóroltak a vérrel, a különleges fegyverekkel, a változatos, puska cipelésére is képes zombikkal, de megtekinthetünk egy nagyon különleges járművet is. Reméljük, hogy a gamescomon sok új infóval leszünk gazdagabbak, mert ez bizony oda fog csapni idén novemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)