Hirdetés

Dead Rising 3 - a fénykardos lovag és a zombipankráció

|

Ha attól féltetek volna, hogy a Dead Rising sorozat a harmadik résszel elveszti a humorát, akkor a most érkezett képekkel megnyugtathatjátok lelketeket.

Hirdetés

A Dead Rising 3-ról nagyon sokat hallottunk mostanában és szerencsére nagyrészt jó híreket. A zombis sorozat - sok más játékkal egyetemben - egy nagy nyitott világba költözik, visszatérnek benne rég nem látott karakterek és nemrég azt is megtudtuk, hogy miért Xbox One-ra érkezik.

Az Xbox One-ra való váltás természetesen a játék grafikáján is látszik, illetve további jó hír, hogy a fegyvereinket is szabadon testre szabhatjuk majd és kombinálhatjuk, amiből elég érdekes dolgok sülhetnek ki. Szerencsére a Dead Rising 3 megtartja azt a humoros oldalát is, amit az előző epizódokban annyira szerettek a játékosok. Nem csak a fegyverek mosolyogtatnak meg, hanem az új képek alapján arra következtetünk, hogy már-már Saints Row IV-es magasságokban szárnyal majd az őrület.

A fénykardos lovag, a bikafejű bokszoló és a zombipankráció is elég sokat ígér és a Capcom Vancouver szerint ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen olyan játékmódokat és eseményeket pakoltak a játékba, amitől leesik majd az állunk. Erről még nem osztottak meg velünk több információt a fejlesztők, de az eddig látottak alapján nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi vár majd még ránk.

A Dead Rising 3 megjelenés valamikor november környékén esedékes, de most csak Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)