Hirdetés

Dead Rising 3 - az autószerelő legjobb barátja

|

Nem kell egyedül szembeszállnunk a bicegő élőhalottcsordával, a Dead Rising 3-ban besegíthet egy barátunk is a kooperatív módnak köszönhetően.

Hirdetés

A Dead Rising 3 az eddig látottak alapján csak egyetlen komolyabb szépséghibával küzd, ami lényegében az Xbox One exkluzivitásával körbeírható. Mivel a konzol a jó ég tudja mikor érkezik meg kis hazánkba, a zombikaland is várat még magára. Tagadhatatlan ugyan, hogy az egyplatformos fejlesztésnek megvannak az előnyei, de ezeket inkább inkább a Sony használja ki ügyesen.

A Capcom Vancouver bejelentette, hogy a Dead Rising 3-ban Nick mellé kapunk még egy játszható karaktert, akit kooperatív módban az egyik barátunk irányíthat majd. A fejlesztők elmondták, hogy a két karakter akár "szignifikáns" távolságra is tartózkodhat egymástól a pályán, de ennek a részleteit még nem osztották meg velünk. 

Dick egy teherautó sofőr, akivel ki-be szállhatunk majd a játékba, hogy olyan küldetések érhessünk el, amik a kampányban nem játszhatók egyedül, viszont ha már coopban teljesítettük őket, akkor akár egyjátékos módban is elérhetővé válnak. Íme Dick:

 

A játék producere, Mike Jones a Dead Rising 3 egyik pszichopatáját is bemutatta nekünk, íme. Kicsit olyan, mint Ned (vagy Zed) a Borderlandsben, nem?

A Dead Rising 3 megjelenése az Xbox One-éval együtt várható, ha a Microsoft meg nem gondolja magát.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)