Hirdetés

Dead Rising 3 - mazochista vagy-e?

|

A Capcom szerint a Dead Rising 3 a sorozat eddigi legnehezebb része, de ez igazából csak rajtunk múlik.

Hirdetés

A legutóbbi Dead Rising 3 trailer végleg meggyőzött minket, hogy nekünk ez a játék egyszerűen kell, de a Capcom elmondta, hogy nem lesz könnyű dolga a leendő zombigyilkosoknak.

Többféle játékos létezik. Van, aki kikapcsolódni jár a játékok csodálatos világába és csak bebújna a semmidobozába a problémamegoldás helyett, de van az az önsanyargató fajta, akinek még itt is kívánja a teste a kihívásokat és mazochista módjára azt akarja, hogy neki fájjon a játék. A Capcom Vancouver producere, Mike Jones elmondta, hogy ők mind a két játékostípusnak szeretnének megfelelni.

"Én az a fajta játékos vagyok, aki csak lazítani szeretne, nem akar időre játszani, de sok Dead Rising-rajongó van, aki imádja az időzítőt és a mentésrendszert, illetve kontrollereket is szeret a falhoz csapkodni. Szóval ha mazochista vagy, mi nem rontjuk el a boldogságod" - mondta a producer.

A játékban lesz Nightmare Mode, amiben az összes sanyargató rendszer életbe lép, de aki csak belesüppedne a kreatív zombigyilkolás idegnyugtató kényelmébe, annak sem kell félnie, mert a többi nehézségi szint biztosítja mindezt számára. "Komolyan is veheted a Dead Rising 3-at, mint egy zombis túlélőszimulátort, de élvezheted is a nonszensz kalandot" - nyugtatott meg mindenkit Jones.

Nektek melyik a szimpatikusabb? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)