Hirdetés

Dead Rising 3 - Németországban betiltva

|

Épp időszerű volt, hogy a német korhatárbesorolásért felelős bizottság visszadobjon valamit - most az Xbox One egyik nyitócímére esett a választás.

Hirdetés

Kétségtelen, a Dead Rising 3 annak ellenére, hogy plüssmackók is vannak benne, nem a világ legaranyosabb játéka (és az élmezőnyben is hiába keressük).

Érthető, hogy a Bundeprüfstelle für jugendgefährende Medien (vagy számunkra is könnyen kimondható nevén BPjM) nem adott rá értékelést, így a játék nem kerülhet fogalomba Németországban. A Microsoft megerősítette az információkat, és az általuk elmondottakból leszűrhető, hogy nem is nagyon küzdenek azért, hogy a Dead Rising 3 mindenkié lehessen. „A Microsoft csalódott, de tiszteljük az ítélőtábla döntését, így Németországban eltávolítottuk a Dead Rising 3-at az Xbox One megjelenési címei közül. A Dead Rising 3 ennek ellenére minden más piacon elérhető lesz 2013. november 22-én. Ezen kívül nincs több hozzáfűznivalónk.” - állt a Destructoidnak küldött közleményben. Az is lehet, hogy a BPjM a játékot meg sem nézte, csak reflexből rányomta a tiltópecsétet - a sorozat egyetlen részét sem adták ki az országban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)