Hirdetés

Dead Rising 3 - csúszik az Operation Eagle DLC

|

A korábbi tervekkel ellentétben kicsit tovább kell várnunk a Dead Rising 3 első tartalmi bővítésére.

Hirdetés

Mozgalmasan teltek az elmúlt hetek a Dead Rising 3 fejlesztőinek, hiszen megjelent a játékuk az Xbox One-nal egy időben, kiadtak hozzá egy launch trailert, kiadták a kipróbálható változatot és már dolgoznak az első DLC-n is, amelyről ma kiderült, hogy még nincs bemutatható állapotban.

A tíz dollárba fájó Operation Eagle DLC-ben egy különleges osztag vezetőjét, Adam Kane-t irányíthatjuk és az lesz a feladatunk, hogy felkutassuk és megmentsük az Egyesült Államok eltűnt elnökét. A küldetésen kívül kapunk új fegyvereket, achievementeket, egy verdát és egy öltözéket is, azonban mindezt csak pár héttel később markolhatjuk fel, mivel az eredetileg december végére kitűzött bővítmény csúszik.

Az új dátum 2014. január 21 és a Microsoft képviselőjének magyarázata szerint a további csiszolgatás és a bővebb tesztelés miatt volt szükség a plusz időre, ami csak jót tehet az extra tartalomnak, reméljük így is lesz. A harminc dolláros Dead Rising 3 Season Pass maradék epizódjai (Fallen Angel, Chaos Rising és The Last Agent) valamikor 2014-ben válnak majd elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)