Hirdetés

Dead Rising 3 - megjelent PC-re, itt a launch trailer

|

Zombik. Rapzene. Jelmezek. Brutális, helyenként komikus fegyverek. A Dead Rising 3 PC-n is játszható.

Hirdetés

A tavaly novemberben az Xbox One egyik nyitócímeként viszonylag jó értékeléseket begyűjtött Dead Rising 3 végre megérkezett PC-re is. Az Apocalypse Edition tartalmazza az eddig megjelent DLC-ket, amik The Untold Stories of Los Perdidos sorozat részei. Ezekben a sztori azon eseményeit élhetjük át, ahol az eredeti főszereplő, Nick nem volt jelen.

Természetesen a megjelenéshez társult egy launch trailer is, ami alapvetően a játék hangulatára és részben a sztorira fókuszál. Nagyjából mindenki tudja, mire számítson a Dead Rising 3-tól, miután két percig azt nézi, ahogy rapzenére minél változatosabban likvidálnak zombikat a főbb szereplők.

A Steam fórumok, ahogy az várható volt, a PC-s port minőségéről, a gépigényről és az FPS-számokról szóló posztokkal vannak tele, hasonlóan a nyári előrendelési időszakhoz. Hiába, mindenki szeretné a maximumot kifacsarni a gépéből.

Ti vártátok már a PC-s megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)