Hirdetés

Dead Rising 3 PC megjelenés - 30 fps-re optimalizálva, de igazából a vasadtól függ

|

A Steam Summer Sale kiszivárogtatta a Dead Rising 3 megjelenési dátumát, a közösségi oldalon pedig már most a képkockák mennyiségéről folyik a vita.

Hirdetés

Az eredetileg Xbox One exkluzívnak szánt Dead Rising 3-at a Capcom bejelentette PC-re is, sőt, érdekes módon a Steam Summer Sale-en már előrendelői akció is volt.

Pontosan ez az, ami a legérdekesebb. Már önmagában furcsa, hogy 25%-os akcióban rendelhetünk elő egy hónapok múlva érkező játékot. Na, nem panaszkodunk, csak szokatlan. Az előrendelő akcióból viszont kiderült, hogy a Dead Rising 3 megjelenés szeptember 5-én várható PC-re.

A dátum mellett szóba került a játékvilág hárombetűs szörnye, az fps is. A képkockák számolgatásával gyakran több idő megy el, mint magával a játékkal, de a Capcom elmondta, hogy a Dead Rising 3 ugyan eredetileg 30 fps-re volt belőve, a PC-s verzióban ezt feltolhatják a játékosok.

Most, egy közösségi posztban a kiadó mutatott két részletet a Dead Rising 3-ból, ahol nincs 30 fps-re bilincselve a játék.

A posztban felhívják a figyelmünket rá, hogy lényegében minden a vasunkon múlik, mert különböző hardverrel más és más eredményt kaphatunk majd. "Minél izmosabb a géped, annál simább zombigyilkolásban lesz részed" - írja Capcom. Ez mondjuk így érthető, ugyanakkor a játék későbbi részében már olyan mennyiségű zombi, robbanás és háború lesz a játék nyitott világában, hogy vas legyen a lábán, aminél nem esik le egy kicsit az fps. Meglátjuk.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)