Hirdetés

Dead Rising 3 - Nicknek elgurult a gyógyszere, de keresi (videó)

|

A Dead Rising 3 főhőse csinál néhány átlagos és néhány átlagon felüli dolgot a játékban. A sztorit ismertető videó mindkettőből mutat valamennyit.

Hirdetés

Három nappal a vírus kitörése után már egész szép számban vannak zombik a Dead Rising 3 helyszínein, de semmi gond, elég fegyver áll majd rendelkezésünkre ahhoz, hogy eltüntessük a sétáló hullákat a föld színéről.

Van viszont egy nagyobb probléma, amivel Nicknek meg kell küzdenie. Az egy dolog, hogy elképesztő erejével probléma nélkül lendít meg egy szigetelőszalagból, kalapácsból és láncfűrészből álló, fegyvernek látszó tárgyat, de mint azt a GameTrailers oldalára felkerült, igen szép méretű vízjellel ellátott videón is láthatjátok, a kezét megcsócsálta egy zombi, és ahelyett, hogy levágná, inkább megkeresi az ellenszert. Ha van. Új karakterek is feltűnnek, és bizony szimpik. A játék igen durva első 25 percét itt tekinthetitek meg, ha pedig magatok szeretnétek vele játszani, várjátok izgatottan az Xbox One hazai megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)