Hirdetés

Dead Rising 4 - mától mindenki beszerezheti az előrendelői DLC-t

|

A Frank Westet zombivá változtató sztori DLC, a Frank Rising mellett a játékosok egy másik csomagot is bezsebelhetnek, méghozzá azt, amit korábban az előfizetők kaptak meg.

Hirdetés

A közelmúltban büszkélkedett el vele a Capcom Vancouver, hogy a Dead Rising 4-nek már 1 millió játékosa van, amelynek nagy része jó eséllyel kíváncsi lesz az új DLC-kre is, hiszen egyik őrültebb, mint a másik: a zombivá váló, illetve golfozó Frank Westre koncentrálnak. 

A Frank Rising című sztori DLC-ben egy újabb járvány eseményeibe csöppenhetünk bele, amelynek során hősünk is megfertőződik és próbálja megtalálni a gyógymódot, mindezt 2990 forintért élhetjük át. Azonban nem ez az egyetlen csomag, amely mától elérhetővé vált, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy az előrendelőknek szánt bővítmény tartalmait immáron bárki beszerezheti. Az öt tárgy (Candy Cane Crossbow, Ice-A-Lot maszk, Slicecycle, Ugly Christmas Sweater, X-Fists) darabja körülbelül 390 forintba kerül és így néznek ki: 

Ezenkívül jön még a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf is, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor. Amint kiderül, szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)