Hirdetés

Dead Rising 4 - ezt kínálja a hátralévő két DLC

|

Hamarosan befut a Dead Rising 4 két utolsó DLC-csomagja is, amik közül az egyik inkább vicces próbál lenni, míg a másik egy érdekes új csavarral ellátott sztorival várja a játékosokat.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Dead Rising 4 a Windows Store-tól független változata is PC-n, aki pedig az elkövetkezendő hetekben játssza végig a kampányt, szinte azonnal beszerezhet majd új tartalmakat is a játékhoz. Áprilisban ugyanis még két DLC megjelenik a Dead Rising legújabb részéhez, amikről nemrég részletesebben meséltek a készítők.

Az elsőként, április 4-én megjelenő Frank Rising című DLC-ben egy újabb járvány eseményeit élhetjük át, aminek során főhősünk is megfertőződik, ezért egy régi szövetségese le is mond róla. Ennek ellenére Frank továbbra is a túlélők oldalán küzd majd, de zombiként ehhez nem csak új képességeket kap, hanem "másokból is kell majd lakomáznia", miközben egy váratlan segítővel próbálják megtalálni a gyógymódot.

A Dead Rising másik DLC-je az ennél sokkal mókásabb Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf lesz, aminek a megjelenéséről egyelőre csak annyit tudunk, hogy "hamarosan" esedékes. Ebben nem túl meglepő módon mini golfozni fogunk, ami közben persze zombikat is kell majd aprítanunk. Ezt Frank mókás kommentárja mellett feloldható klubok, labdák és jelmezek hivatottak hosszú távon is szórakoztatóvá tenni, bár az sem árt, hogy a helyi hot seat többjátékos módban akár négyen is összemérhetjük majd a tudásunkat.

Ti az új sztorinak, vagy a bohókás golf módnak örültök inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)