Hirdetés

Dead Rising 4 - nem is annyira exkluzív

|

A következő zombis mókából nem marad ki senki. Csak ideig-óráig tart az exkluzivitás.

Hirdetés

A Dead Rising 4 elvileg decemberben fog megjelenni Xbox One-ra és Windows 10-re, de nem csak ezen a két platformon lesz elérhető. A Microsoft nyilatkozata szerint egy idő után PlayStation 4-en és Steamen is játszható lesz.

"A Dead Rising 4-et Xbox One-ra a Capcom fejleszti, és a Microsofttal való szoros együttműködéssel kerül kiadásra. A rajongok Xbox One-on és Win10-en játszhatják majd először. A Windows 10 exkluzivitás 90 napig tart majd, míg az Xbox One konzol exkluzivitás egy évig."

Ha minden jól megy, akkor a tervek szerint a Dead Rising 4 Steamre jövő február környékén kell befusson, míg a PlayStation 4 port jövő decemberre lesz esedékes. Ez főleg a PS4 játékosoknak lesz súlyos időszak, de legalább nem kell majd egy új konzolt/gépet venni a friss epizódhoz, meg hát lesz azért egy Days Gone is vigasztalásul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)