Hirdetés

Dead Rising 4 - Frank miatt tiltakoznak a rajongók

|

Úgy tűnik, a Dead Rising 4 kapcsán kisebb összetűzésbe kerültek a rajongók és a játékot készítő Capcom Vancouver, ugyanis Frank West nem éppen olyan az új részben, amint ahogyan emlékszünk rá.

Hirdetés

A Dead Rising 4 egyik legfontosabb tulajdonságának tartották a játék marketingesei, hogy nem csak az első rész helyszínére térünk vissza a decemberben érkező folytatásban, hanem az eredeti főszereplő, Frank West is velünk tart majd. Csakhogy egy nem éppen elhanyagolható részletet megváltoztattak és ez a rajongók figyelmét sem kerülte el.

Az új részben ugyanis már nem az eredeti szinkronszínész, Terence J. Rotolo kölcsönzi a hangját Franknek, amit a sorozat több rajongója is kifejezetten sérelmezett. A játékosok ennek egy már szinte megszokottnak számító módon adtak hangot és indítottak is néhány petíciót, amik Rotolo visszatérését kérték a Capcomtól. Ezeket ugyan nem írták alá sokan (719 támogatója van a népszerűbb indítványnak), így is elérték a stúdió ingerküszöbét. Ugyanis a Dead Rising 4-hez köthető közösségi oldalakon is hangot adtak elégedetlenségüknek gyakran a #FansRising és a #RealFrankWest hashtagekkel egy helyre gyűjtve a kommentjeiket.

Beszámolóik szerint viszont a Capcom több alkalommal is törölte a szinkronszínész cseréjét bíráló kommenteket, de hivatalosan még látszólag nem reagáltak a felvetésre. Most már valószínűleg késő lenne lecserélni a Dead Rising 4 főszereplőjének hangját, bár azt tekintve, hogy Rotolo is háláját fejezte ki a Facebookon a rajongók akciója miatt, valószínűleg sosem tervezte a Capcom, hogy felkérjék a színészt.

Mit gondoltok, egy ekkora változás megbocsátható lenne, vagy jogos az eredeti hang visszakövetelése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)