Hirdetés

Dead Rising 4: Frank’s Big Package - indulhat a PS4-es zombiirtás

|

Végre törlesztette adósságát a Capcom a játékosok felé, már a Sony népszerű konzolján is kedvünkre öltöztethetjük fel Frank Westet és támadhatunk az élőhalottakra szinte bármivel, ami a kezünk ügyébe kerül.

Hirdetés

A Microsoft és a Capcom megállapodása csak átmeneti volt, ennek köszönhetően már azok is véres karácsonyfát építhetnek a zombikból, akik a Sony konzolján szeretnék ezt megtenni. 

Hirdetés

A PlayStation 4-re szánt Dead Rising 4: Frank's Big Package már elérhetővé vált, amit a kiadó egy vadonatúj trailerrel szeretett volna megkoronázni, hogy meghozza a kedvet a legelső Dead Rising helyszínére visszatérő Frank West fékevesztett akciózásához. Az alapjáték mellé természetesen odacsomagolták az összes DLC-t (Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising), valamint egy vadonatúj játékmódot, a Franket Street Fighter hősökké átkozmetikázó Capcom Heroes-t is, hogy teljes legyen a hulla, hó, teli zsák. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)