Hirdetés

Dead Rising 4 - íme a játék első félórája

|

Frank West ismét plázázni megy, de minden eddiginél őrültebb, változatosabb, személyre szabottabb és élőhalottakkal teletűzdelt módon: ebből nyújt ízelítőt a Dead Rising 4 első harminc perce.

Hirdetés

Még idén befut a Dead Rising-sorozat legújabb része, amelyben visszatér egy ismerős arc (bár nem az eredeti szinkronszínésszel) és egy ismerős környezet is, amely természetesen nem jelenti azt, hogy semmiféle újdonság nem vár a játékosokra. 

A Dead Rising 4-ben látványosan kombinált fegyverekkel, egyedi járművekkel és mókás jelmezekkel tizedelhetjük meg a már jól ismert bevásárlóközpont zombilakosságát, ráadásul a betervezett Season Pass még őrültebb, még viccesebb lehetőségekkel kecsegtet. Az amerikai IGN most megmutatta a játék első fél óráját - amely nem annyira vicces, inkább rémálomba illő-, így aki nem fél az esetleges spoilerektől, az most belekóstolhat Frank West újabb ámokfutásába.

A Dead Rising 4 megjelenése december 6-án várható Windows 10-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)