Hirdetés

Dead Rising 4 - végre PS4-re jön, egy új játékmódot is kap

|

Egy évig tartott a Microsoft és a Capcom megállapodása, hamarosan már a Sony konzolján játszók is mészárolhatnak karácsonyi hangulatban.

Hirdetés

A Capcom maga is elismerte, hogy bebukott a Dead Rising 4, az eladások bőven alulmúlták a kétmilliós kitűzött célt. Márciusra azért sikerült egymilliót összehozni.

Hirdetés

Mindenesetre a PlayStation 4-es változat készül, és egy évvel a PC-s és One-os megjelenés után, december 5-én jelenik meg. A Dead Rising 4: Frank's Big Package csomag tartalmaz minden megjelent DLC-t és extra tartalmat, valamint a Capcom Heroes módot, melyben Frank egy tucatnyi jelmezt húzhat magára, és mozdulataival is a kiadó más karaktereit utánozhatja. Ezt egyébként a PC-sek és a One-osok a megjelenés napján ingyen megkapják.

 

Friss képek is érkeztek, csodálatosak, nézzétek:

Ti adtok még neki egy esélyt, vagy nem a platform miatt nem vettétek meg eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)