Hirdetés

Dead Rising 4 - hamarosan megjelenik a soundtrack

|

Mielőtt a Dead Rising 4 megjelenne a Microsoft kiadásában, még hangolódhatunk rá - és az ünnepekre - a hivatalos zenei albummal, rajta olyan haláli slágerekkel, mint az Oh Willamette, a Jingle Jazz vagy a Deck These Halls.

Hirdetés

Talán kárpótlásul, hogy a Dead Rising 4 kampánya nem lesz kooperatívan játszható (de egy külön módban összeállhatunk a haverokkal), vagy talán csak afféle kedvcsinálóként, de a Capcom meglepett minket néhány dallal a játék hamarosan megjelenő zenei albumáról.

A kiadó mindenekelőtt bejelentette, hogy a Dead Rising 4 Original Soundtrack december 2-től lesz beszerezhető digitálisan és körülbelül 3000 forintért vesztegetik majd. A Frank West visszatéréséhez összeállított teljes zenei kollekció négy és fél órát karol fel, amelyet a Oscar-díjra jelölt Oleksa Lozowchuk komponált különböző művészek bevonásával. A zeneszerző csak úgy jellemezte az albumot, mint amiben találkozik az "atonális zombiakció és a klasszikus Karácsony a Közép-Nyugaton". Ezt az alábbi számok hűen tükrözik: 

Bónuszként a soundtracket forgalmazó Sumthing Else és a Capcom 12 karácsonyi dalt kínálnak teljesen ingyen az albumról, mindösszesen el kell látogatni értük a honlapra és bepötyögni a következő kódot: dr42016. Ezt december 2-ig tehetitek meg díj nélkül. 

A Dead Rising 4 megjelenése rögtön ezt követően, december 6-án várható PC és Xbox One platformokra. Addig kezdjük dúdolni: "van zsákjában minden jó, lábszárcsont és agyvelő". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)