Hirdetés

Dead Rising 4 - Street Fighter stílust hoz az új DLC

|

Addig nem tudod, hogy mi hiányzott az életedből, amíg szét nem rúgod pár zombi hátsóját Mecha Zangiefként vagy oda nem pörkölsz az élőhalottaknak M. Bison bőrébe bújva.

Hirdetés

Decemberben végre PlayStation 4-re is megjelenik Frank West virtuális ámokfutása a Dead Rising 4 képében, a Frank's Big Package nevezetű csomag pedig magában foglalja azt, amit a megjelenés napján a másik két platform tulajai is megkapnak majd egy ingyenes frissítéssel: a Capcom Heroes módot. 

Hirdetés

Ebben hősünk különböző Street Fighter karakterekké lényegülhet át, nem csupán külsőleg, de képességeiket tekintve is. A felhozatalban ott van M. Bison, Cammy, Ryu, Akuma és Zangief mecha kiadása is. Rájuk fókuszál az új trailer:

A Dead Rising 4: Frank's Big Package december 5-én érkezik meg PS4-re, valamint ugyanezen a napon kapják meg az update-et a PC-sek és Xbox One-osok is. Nektek melyik Street Fighter skin tetszik a legjobban a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)