Hirdetés

A Dead Rising 4 és a Syberia 3 is Denuvót fog használni

|

Újabb két játékról derült ki, hogy a Denuvo másolásvédelmi rendszer fogja őket megvédeni a kalózoktól, persze kérdéses, hogy ez hosszútávon mennyire fog sikerülni.

Hirdetés

Továbbra is népszerűnek bizonyul a Denuvo másolásvédelmi rendszere annak ellenére, hogy az utóbbi időben egyre több játék esetében sikerült térdre kényszeríteni a korábban áttörhetetlennek tartott rendszert. A botlások ellenére azért még aránylag jól bírja a strapát a Denuvo és úgy tűnik, hogy a fejlesztők is látják értelmét, mert most kiderült, hogy két újabb játék is ezt a rendszert fogja alkalmazni.

Ugyan a Dead Rising 4 már megjelent PC-re tavaly év végén, eddig csak a Windows Store-ban lehetett megvásárolni, szóval valószínűleg sok rajongónak örömet okozott, mikor a Capcom bejelentette a Steames verziót. A játéknak már van is saját oldala a Steam áruházban, ahol kiderül, hogy a cég nem bízza a véletlenre a megjelenést:

Emellett minden idők egyik legelismertebb point'n'click kalandjátékának folytatása, a Syberia 3 is nemrég bekerült a Steam áruházába, ahonnan szintén kiderül, hogy Denuvóval lesz védve.

Fogós kérdés, hogy meddig lesz még népszerű a cég védelmi rendszere, hiszen az utóbbi időben már megkérdőjelezhető a sikere. Persze olyan értelemben továbbra is releváns, hogy eléggé lelassítja a feltört verziók megjelenését, ami azért is fontos, mert egy játékból a legtöbb példány közvetlenül a megjelenés után fogy el.

Ti mit gondoltok? Meddig lesz még életképes a Denuvo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)