Hirdetés

Dead Rising 4 - sok játékmenet és egy kis káromkodás az új előzetesben

|

A fejlesztők mesélnek a játékról a Dead Rising 4 közel három perces videójában, miközben láthatjuk, hogyan mészárol és viccelődik a visszatérő Frank West.

Hirdetés

Idén tíz éves a Dead Rising sorozat, ezért is készülnek a remasterek, és ezért tér vissza a Dead Rising 4-gyel a csapat az első rész főszereplőjéhez, Frank Westhez, és helyszínéhez, Willamette-hez.

Karácsony környékén beüt a zombiapokalipszis, és West ismét egy plázában találja magát, ahol meg kell próbálnia mindent felhasználva túlélni. Szerencsére a boltok zsúfolásig vannak hasznosabbnál hasznosabb, vagy legalább vicces fegyverekkel, jelmezekkel, mi pedig amit felvehetünk, azt valahogyan tudjuk hasznosítani. Többféle járművet is elköthetünk a gyorsabb és biztonságosabb közlekedéshez, de a legjobb talán az exoruha, amit felöltve szupererőssé tehetjük Franket, és lazán szét tud tépni egy zombit, mint azt a videó is bemutatja. Egyébként háromféle különböző élőholt támadhat ránk, mindegyikre láthattok példát. Azért én remélem, hogy a grafikán csiszolnak még, a textúrafelbontást érdemes lehet megnövelni.

A játék december 6-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, valamikor jövőre pedig PlayStation 4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)