Hirdetés

Dead Rising 4 - nagyot dob majd a játékon a következő frissítés

|

A Capcom szerint a játék következő nagyobb frissítése lényegesen feljavítja majd a játékélményt.

Hirdetés

A Dead Rising 4 nem lett a sorozat legjobb fogadtatású darabja, de ettől függetlenül a Capcom igyekszik elnyerni a rajongók bizalmát: nemrég kiderült, hogy a játék végre PlayStation 4-re is megjelenhet, most pedig bejelentettek egy frissítést, ami a cég szerint érezhetően jobbá teszi majd a játékot.

Hirdetés

A bejelentés szerint a frissítés gyakorlatilag minden területén javít majd a játéknak: precízebb lesz az irányítás, gyorsabban támadhatunk, jelentősen jobb lesz majd a zombik mesterséges intelligenciája és a fegyverek egyensúlya is változásokon megy majd keresztül.

Emellett viszont egy teljesen új tartalom is készül a játékhoz a Distress Call névre keresztelt mellékküldetések formájában: ezeknek a lényege, hogy Frank 1-1 túlélőt segíthet ki a bajból valamilyen szívesség végrehajtásával, akit aztán el kell kísérnünk egy biztonságosabb helyre.

Az új frissítés megjelenése december 5-én várható és teljesen ingyenesen lesz elérhető a játék minden tulajdonosa számára. Nektek hogy tetszik az ötlet? Nyomatjátok még a Dead Rising 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)