Hirdetés

Dead Rising - új platformokra is megjelenik az első két rész

|

A jelenlegi generáció játékosainak sem kell kimaradnia a zseniális Dead Rising elmebeteg élményéből. A PC-sek is örülhetnek.

Hirdetés

Még tegnap merült fel az a pletyka, hogy a talán PlayStation 4-re is megjelenik a Dead Rising első része. A Capcom most hivatalosan is tisztázta a kérdést és kiderült, hogy a valóság még ennél is sokkal jobb.

A cég azóta ugyanis bejelentette, hogy a Dead Rising 1, 2 és a Dead Rising 2: Off the Record is megjelennek, ráadásul nem csak a jelenlegi generációs konzolokra, hanem PC-re is.

Ez rettentően jó hír, hiszen a sorozat első részét anno csakis Xbox 360-on játszhattuk, szóval most egy egészen új közönség juthat hozzá ehhez az egyébként klasszikusnak is mondható játékhoz.

Egyelőre a megjelenés időpontját sajnos nem tudni, de vélhetőleg a Capcom még idén megosztja velünk a további részleteket. Ti mit gondoltok? Játszottátok az első részeket, vagy ha nem, be fogjátok most pótolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)