Hirdetés

Dead Rising reboot és egy rakás másik játék is bemutatkozhat hamarosan

|

Pletykák szerint készül például a Metal Gear Solid 3 remake-je is, és nem kell már sokat várnunk a leleplezésre.

Hirdetés

Kaptunk már idén néhány egészen kiváló remake-et, de még nincs vége: a Dead Space és a Resident Evil 4 után a System Shock, a Final Fantasy VII Rebirth és sok további érdekesség is érkezik, ha nem is 2023-ban, de a közeljövőben.

Nem először hallunk arról, hogy a Metal Gear Solid 3 is felfrissül, és ezt most egy újabb, általában jól értesült szivárogtató szellőztette meg.

Hirdetés

A Windows Centralnál dolgozó Jez Corden elmondása szerint a Metal Gear Solid 3 PlayStation-exkluzív lesz, ahogy egy új Castlevania is, és a PlayStation közelgő bemutatóján leplezhetik le, amiről egyébként az Xbox Erát csináló Shpeshal Nick és a szintén megbízható szivárogtató hírében álló Shinobi602 is szót ejtett. Biztos, hogy valamire készül a Sony, hiszen a legutóbbi műsora kizárólag Final Fantasy XVI-ról szólt, de lesznek még más, fontos, saját fejlesztésű vagy külsős fejlesztőknél készülő játékok az idei évben. Tavaly június 2-án volt a nagy State of Play, melynek keretében a Resident Evil 4 játékmenete és a Street Fighter 6 is először mutatta meg magát.

Ugyancsak Jez Corden utalt arra, hogy egy új Dead Rising játék is készül, ami ráadásul reboot lesz, teljesen felfrissítik a franchise-t. Bár az előző rész Xbox-exkluzív volt, a jogok nem a Microsoftnál, hanem a Capcomnál vannak, így nincs akadálya a multiplatform megjelenésnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)