Hirdetés

Rebootolhatják a Dead Rising szériát

|

Csak egy logó részletét tudja felmutatni bizonyítékként a névtelen gamer, aki szerint a Capcom visszatérne a Dead Rising széria gyökereihez az új résszel - nem úgy, ahogy a negyedik epizód esetében.

Hirdetés

Ugyan a Dead Rising széria legutóbbi két része nem bukott hatalmasat, nem is hoztak akkora kritikai vagy üzleti sikert, amit a Capcom valószínűleg elvár a szériától. Így nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a jövőben a kiadó a következő résszel kicsit felrázza a zombis szériát, amivel egybeesik az a pletyka is, ami nemrég feltűnt egy fórumon.

Hirdetés

Mivel egy névtelenül közzétett 4chan-posztról van szó, természetesen simán megeshet, hogy száz százalékig kitalációról van szó, a poszt bizonyítékként mindössze a reboot feltételezett logójának egy részét tartalmazza. A kísérőszöveg szerint egyébként az egyszerűen Dead Rising címet viselő játék már 2015 vége óta készül, de nem a Capcom Vancouver csapatánál. A készítők ráadásul olyannyira eltávolodnának a legutóbbi epizódtól, hogy annak a története nem is képezné a kánon részét.

Az új részben egy egyetemi lap fotósát, az összeesküvés-elméletekre kicsit túlságosan fogékony és a nagy sztorit kicsit túlbuzgón kereső Jacket irányítjuk a névtelen szivárogtató szerint 25 évvel az első rész eseményei után. A Dead Risingból egyébként szerinte sok játékelem, így az időkorlát, a fotózás, a Psycho karakterek és a túlélők kísérgetése is visszatér majd. A nehézség mellett pedig az is az eredetire emlékeztetne, hogy csak többszöri nekifutásra láthatnánk minden mellékküldetést.

Sok visszatérő karaktert ugyan nem látunk majd, Frank Westre sokszor hivatkozik az új Dead Rising is. Ráadásul az is az eredetire emlékeztetne, hogy az egyetemi campus és a város mellett egy bevásárlóközpont lenne a szabadon bejárható világ harmadik nagy része. Idővel kiderül, mindebből mennyi volt igaz.

Ti örülnétek, ha az új irány helyett a régi Dead Rising-részekhez hasonlítana a folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)