Hirdetés

Dead Rising - új résszel készül a Capcom?

|

Vadonatúj játékon dolgozik a Dead Rising fejlesztőcsapata, ráadásul mindjárt kettőn is. Vajon az egyik egy folytatás lesz?

Hirdetés

A Capcom Vancouver (vagy korábban Blue Castle Games) 2013-ban jelentkezett utoljára játékkal az Xbox One-ra és később PC-re megjelent Dead Rising 3 képében, így éppen itt az ideje, hogy előrukkoljanak következő fejlesztéseikkel. Jelenleg kettő projektet készítenek, amely közül az egyik akár egy Dead Rising folytatás is lehet.

Persze az, hogy mik azok a játékok, amiken a Capcom Vancouver dolgozik, az egyelőre rejtély, viszont a Dead Rising fejlesztőcsapata nem rejtette el, hogy új munkaerőt toboroz mindkettőhöz, ugyanis a Capcom Unity egyik posztja kizárólag erről a felhívásról szól. Ebben egyébként azt is megemlítik, hogy a titokzatos címek az Unreal Engine 4 grafikus motorral készülnek ahelyett, hogy  házon belüli technológiát használnának.

A Capcom Vancouver művészeket, producereket és dizájnereket egyaránt keres a csapatba, a munkaköri leírásban pedig olyan kifejezések szerepelnek, mint a "nyitott világ", a "harmadik személy", az "akció" és az "online játék", szóval ebből már kikövetkeztethető, hogy milyen típusú projektekkel készül a Dead Rising stúdiója.

Ti szeretnétek egy úabb Dead Risingot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)