Hirdetés

Dead Space 2 - Csak 2011-ben?

|

Nem túlságosan biztató a Dead Space 2 első, nem hivatalos megjelenési dátuma

Hirdetés

Mióta az EA és a Visceral Games hivatalosan is bejelentette a Dead Space 2-t, az egyik legégetőbb kérdés, hogy mikor fog megjelenni. Persze nem kergetünk hiú ábrándokat, hiszen jóformán még a tinta sem száradt meg a bejelentést ünneplő hírünkön. Ha hallgatunk a belső hangokra (az épelméjűség határain belül maradva ) akkor 2010 novembere-decembere megfelelő megjelenési időpontnak látszik. Nézzük, mit mond ehelyett a Gamestop!

Nem célszerű a játékáruház várható Dead Space 2 megjelenését készpénznek venni, mindenesetre kiindulási alapot nyújthat a további spekulációkra, illetve így már az EA-nak is van mit megcáfolnia, ha mégis kacsának bizonyulna az időpont. A Gamestop áruházlánc internetes kínálatában a Dead Space 2 előrendelések szállításának várható dátuma 2011. január 3., ami azért nem most lesz. Ha feltételezzük hogy helyes a dátum, akkor vajon az EA csak igyekszik elkerülni az ünnepek előtti harcok veszteségeit, amiből korábban már tanult, vagy komolyan véve legutóbbi ígéretét kellő időt kíván szánni játékai fejlesztésére, elállva a tömegtermeléstől?

Amíg ez kiderül, addig ajánlom szíves figyelmetekbe a friss GameInformer oldalait, amin a Dead Space 2 épp világpremierjét ünnepli.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)