Hirdetés

Dead Space 2 - Hamarosan elindul a fejlesztés?

|

Azt már eddig is tudtuk, hogy az EA folytatni kívánja a Dead Space szériát.

Hirdetés

Arról viszont eddig nem szólt a fáma, hogy mikor számíthatunk a Dead Space folytatására. Az EA úgy látszik először a Wii exkluzív Dead Space: Extraction munkálatait kívánta befejezni, de most végre zöld utat kaphatott a Dead Space 2 projekt.

Erre utal legalábbis, hogy a Visceral Games - ez az eredetit fejlesztő Redwood Shores stúdió új neve - állást hirdetett. A jelentkezőnek elsősorban az irányítással, és a harcrendszerrel kell majd foglalkozni. A hirdetés szerint a Visceral munkájába nem szól bele senki, teljesen szabad kezet kaptak a játékkal kapcsolatban. Reméljük hamarosan érkeznek majd az első infók, netalán egy debut trailer, vagy hasonló nyalánkság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)