Hirdetés

Dead Space 3 - csak időspórolás a mikrotranzakció

|

Nagy volt a felháborodás a játékbeli üzlet megjelenése miatt. Most a fejlesztők tisztázzák, hogy mi is valójában az új rendszer lényege.

Hirdetés

A dühödt rajongók természetesen nem hagyták szó nélkül a Dead Space 3 újdonságát: a beépített üzletet, ahol valódi pénzért vásárolhatunk nyersanyagokat. Sokan azonnal bírálni kezdték az EA embereit, erre válaszul a Visceralnál dolgozó John Calhoun elmondta, hogy ez csak egy lehetőség, és semmilyen előnyt nem nyújt a nem fizető játékosokkal szemben: mindössze időspórolásról van szó.

„Eddig nem nagyon beszélhettünk róla, de most már elmondhatom a részleteket. Mikrotranzakcióval háromféle tárgy vásárolható, ezek mind különböző nyersanyagok. Ezek nagyon fontosak lesznek a Dead Space 3 játékmenetében mivel nincs többé kredit a játékban. Sokan azonnal akarják a dolgokat és nem szeretnének órákat gyűjtögetéssel tölteni, ezért van erre szükség.  Tudjuk, hogy sok a hardcore játékos, akik nem szeretnének többet fizetni a játék áránál, őszintén szólva mi is ilyenek vagyunk, épp ezért alkottuk meg úgy ezt a rendszert, hogy a használata opcionális legyen, és a boltban vásárolható nyersanyagok mind fellelhetőek legyenek a játékban is.” John magyarázata megnyugtató lehet azok számára, akik a játékegyensúlyt féltették, de sokak szemében még így is tüske ez a modell. Mit gondoltok, jó úton halad az EA ezzel a megközelítéssel?

A Dead Space 3 február 8-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)