Hirdetés

Dead Space 3 - Megérkezett a Launch Trailer

|

Befutott a játékmenet-elemekkel és CGI jelenetekkel megtűzdelt utolsó videó.

Hirdetés

Nincs már sok hátra a Dead Space 3 megjelenéséig, ennek örömére megtekinthetjük a játék utolsó hivatalos előzetesét.

A videó a "Take Down the Terror" címet kapta, íme:

A játékról legutóbb pár napja hallottunk, amikor a fejlesztők a szintén nem rég bejelentett mikrotranzakciós rendszerről nyilatkoztak. Ezen felül azt is meg kell emésztenünk, hogy a játék PC-s változata nem fog magasabb felbontású textúrákkal és egyéb extrákkal érkezni, mivel egy konzolportot kapunk majd. No de ne bánkódjunk, a grafika nem minden, ha a történet jó, hibátlan az irányítás és élvezetes a játékmenet, nem lesz okunk panaszra.

A Dead Space 3 február 8-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra sima, és gyűjtői kiadásban. Izzítsátok a plazmavágót, hamarosan különböző eredetű testrészek fognak lebegni az űr sötétjében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)