Hirdetés

Dead Space 3 - Mezei portot kapnak a PC-sek

|

Tovább húzza az Electronic Arts a játékosok idegeit, ugyanis már a második szomorú hírt kapjuk a Dead Space harmadik részével kapcsolatban.

Hirdetés

Tegnap derült ki egy bejelentést követően, hogy a Dead Space 3 rendelkezni fog egyfajta mikrotranzakciós rendszerrel, melynek segítségével megvásárolhatjuk a felszerelésekhez szükséges nyersanyagforrásokat bármilyen időráfordítás nélkül. Már ez is sok játékosnál kivágta a biztosítékot, de a mai hír sem fogja éppen jó színben feltüntetni a Visceral Games csapatát.

A Visceral Games bejelentette, hogy a játék asztali gépekre szánt verziója szinte ugyanaz lesz, mint a konzolos változatok (kivéve egy-két plusz beállítást), így a PC-sek búcsút inthetnek a részletesebb, magas felbontású textúráknak vagy a DirectX11 támogatásnak - tehát hiába rendelkeznek erősebb hardverrel, nem fogják tudni kihasználni azt, bármennyire is szeretnék.

A Dead Space 3 PC-re, PS3-ra és X360-ra február nyolcadikán várható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)