Hirdetés

Dead Space 4 - de előtte még valami más

|

Nem hagyták el a Dead Space sorozatot, ám jelenleg nem is áll fejlesztés alatt a Dead Space 4. Helyette valami mást fogunk kapni.

Hirdetés

Patrick Söderlund, az EA ügyvezető alelnöke kijelentette, hogy nem végezték még ki a Dead Space franchise-t, azonban a Visceral Games most más játékon dolgozik.

Indoklásában Söderlund elmondta, hogy "a Visceral Games jelenleg egy másik kívánatos címet fejleszt, ennek pedig az az oka, hogy a Dead Space-szel lehúztak már három részt és most inkább valami olyan projektet kaptak, amin újra szenvedélyesen tudnak dolgozni."

Söderlund szerint "a legjobb játékokat úgy lehet létrehozni, ha elsősorban a fejlesztők elhivatottak és motiváltak. Minden más csak ez után jön, a pénz vagy az idő már kevésbé fontos. Csak is így lehet sikereket elérni."

A Dead Space 3 sajnos nem váltotta be anno az EA reményeit, ez lehet az oka a fagyasztásának.

Kíváncsian várjuk, mi lehet majd az a játék, ami miatt annyira be vannak zsongva a Visceral Games-nél, hogy mellékvágányra tették a Dead Space 4-et. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)