Hirdetés

Dead Space Aftermath vetítés csak Nektek, csak most!

|

Játékbemutató, próbajáték és exkluzív filmvetítés várja a GSO olvasóit a hétvégi Dead Space 2 bulin.

Hirdetés

Az Electronic Arts, a GameStar, a Corvin Mozi valamint az 576 Kbyte bemutatja a DEAD SPACE 2 napot, vagyis a játék legfrissebb verziójának magyarországi premierjét és a Dead Space Aftermath egyedülálló víziókban és hátborzongató pillanatokban bővelkedő animációs film exkluzív debütálását, amelyre jegyet nyerhetsz, s részese lehetsz a páratlan eseménynek.



Január a Dead Space 2 hónapja, ennek megfelelően nem csak Isaac Clarke, a rémálomszerű történet hőse vigyorog a januári GameStar címlapján hegesztő-sisakja mögött, hanem kimerítő tesztet is olvashattok róla.



Időpont:
2011. január 29. (szombat), 10:00 - 18:00 óra

Helyszín:
Corvin Mozi

Programok:
- A Dead Space 2 játék és bemutató a mozivásznon
- Dead Space Aftermath exkluzív filmvetítés
Az esemény résztvevői kipróbálhatják a játékot a helyszínen felállított konzolokon és - egyedülálló módon - a mozivásznon egyaránt.



A Dead Space Aftermath egyszeri, megismételhetetlen mozi vetítésére jegyek nyerhetők a GameStar, valamint a Corvin Mozi honlapján (www.gamestar.hu valamint www.corvin.hu), továbbá az Electronic Arts közösségi csatornáin, a Facebook-on (www.facebook.com/electronicarts.hu) és a Twitteren (www.twitter.com/eahungary).
Ugyanúgy a helyszínen is, ahol további értékes nyereményeket, Electronic Arts játékokat, mozijegyeket, GameStar magazinokat sorsolunk ki.
A jegy felmutatói 990 forintos kedvezményben részesülnek az 576 Kbyte boltjaiban Dead Space 2 játék vásárlásakor 2011. február 28-ig.



Figyeljétek hát rendszeresen a GSO-t, és a GameStar Facebook oldalát, mert rövidesen meghirdetjük a játékokat, ahol jegyet nyerhettek az exkluzív vetítésre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)