Hirdetés

Dead Space Downfall - Animációs film az Ishimura-ról

|

Az EA égisze alatt készülő Dead Space hamarosan egész estés rajzfilmet kap, mely DVD-n és Blu-Ray korongon terpeszkedik majd el.

Hirdetés

Az EA Redwood Shores műhelyében készülő túlélő-horror játék, a Dead Space történetét tekintve annyira mélyre sikeredett, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy képregényt és animációs filmet is készítenek hozzá. Ennek köszönhetően sokkal több részletet tudhatunk meg a majdani játékról, hiszen rengeteg fontosnak hitt mellékszál nem kap majd helyet a végső verzióban.


Az EA ezúttal a Starz Media-val kötött egyezségnek köszönhetően ma bejelentette, hogy gőzerővel készül a Dead Space rajzfilm, a Dead Space Downfall, mely október 21-től lesz kapható a tengerentúlon, míg a szigetországban október 31-én kerül fel a polcokra. A film kétféle formátumban lesz megvásárolható, így a klasszikus DVD korong mellett Blu-Ray lemezen is megcsodálható lesz a mozi, mely a képregény történetének vége után veszi fel a cselekményszál fonalát, amit egészen a játék sztorijának kezdetéig szövöget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)