Hirdetés

Dead Space és Dota 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Eluralkodott rajtunk a nosztalgia és a vágy, hogy vízparton pihenjünk. Többen így is teszünk.

Hirdetés

Lényegében kettéoszlott a szerkesztőség, a szerencsésebbik fele már nyaralt, vagy épp most tölti fel a lemerült akkumulátorokat, a többiek pedig majd csak ezután kerülnek sorra. De egy, a gamerek életét és viselkedését tanulmányozó kultúrantropológus vagy humánetológus egy másik érdekes megfigyelést is feljegyezhetne: az egyik halmaz ugyanis rácsúszott az akár 10 évnél is régebbi klasszikusokra, a másik pedig a hordozhatóság előnyeit élvezi, jellemzően Switchen. Sőt olyan is előfordul, hogy a halmazok metszik egymást.

Hirdetés

HP - Még mindig kitart az F1 2021 láz, nagyon élvezem a sztori módot, pedig maga a sport nem különösebben érdekel. Persze egy kis Mass Effect is kell mellé, hogy teljes legyen az élmény a hétvégére, talán beérem most ennyivel.

Paca - Megkezdem pihenésemet a Balaton partján, ahova nyilván jön velem egy Switch is, amin szerintem a Super Mario 3D Worldöt fogom pörgetni, mert le vagyok vele maradva. Közben persze olvasok, élvezem a szelet, a vizet, sorozatot nézek, társasozunk a többiekkel, sirályokkal harcolok egy leejtett fél lángosért.

Szada - Az a terv, hogy a szabadban leszek minél többet, de ha rossz idő lesz és visszaszorulok a lakásba, akkor folytatom a GreedFallt, és ha befejezem, akkor beruházok a nemrég megjelent kiegészítőre, a The de Vespe Conspiracy-re. Chavalier pajtásom tesztje alapján nem biztos, hogy széles lesz a mosolyom, de azért bepróbálom.

Zs - Az idei nyaralásról nem csak kellemes emlékekkel tértem vissza, mert a Nintendo eShopon behúztam a Star Wars: Republic Commandót is, úgyhogy a hétvégén ezt a klasszikust gyűröm majd a Switchen. 

Szabi - Én a Velencei-tó partjára helyeztem át főhadiszállásomat, és - Pacához hasonlóan - velem is tartott egy Switch. Nálam egyelőre továbbra is tart a Breath of the Wild-mánia, ami nem is baj, hiszen Hyrule bejárása tökéletes relaxációs program egy hintaágyban heverve. No persze hoztam magammal könyveket is, ha a Switch túlhevülne napozás közben, úgyhogy megszakítás nélkül tudom magamhoz venni a szellemi mannát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kivi - Tovább pörgetem a Dota 2 Nemestice eseményét, mivel még bőven akad teljesíthető kihívás, a Cavern Crawlnak köszönhetően pedig változatosabbak a meccsek, mint általában. Ha pedig sikerül a haverokkal összehozni pár party meccset, még szórakoztatóbb a játék.

Csirke - Mivel most minden PlayStation 5-tulajdonosnak fél év ajándék Apple TV+ előfizetés jár, elkezdtem átnézni a kínálatot. A Mythic Questre villámgyorsan rá is kattantam, a hétvégén jó eséllyel ledarálom mindkét évadot. 

Chava - Fájdalmasan rövid volt, szinte semmit se mutatott, mégis az egekbe lökte a pulzusomat a Dead Space remake bejelentéséhez csatolt videó. Neki is látok szerintem a trilógiának megint, mert még úgyis évekre van a megjelenés.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)